Sep 16 2018

XVII Fotosub Vila de Blanes

  • 9:00 AM

Aquesta prova, que puntua per a la Copa Catalana de Fotografia subaquàtica, actua també com a l’edició d’enguany de la prova social del club, la XVII Fotosub social Mola Mola club. El tema fotogràfic de la prova és el de Peixos.

Per a aquesta competició, la penúltima del calendari federatiu, l’organització ha designat la Platja dels Capellans – Punta de Santa Anna com a punt d’immersió, que es farà en la modalitat d’infanteria.

Per al cas en què el temps no acompanyi, la zona de reserva que s’ha triat és el punt d’immersió conegut com la Nacra. En aquest cas, l’accés a l’aigua dels esportistes es faria des de vaixell.

La jornada començarà a les 9 del matí amb la trobada en el centre de busseig Blanes-Sub per al control de la documentació dels equips que hi participaran: cal presentar la llicència federativa, la titulació de busseig i un certificat mèdic vigent. Es preveu que el final de la prova se situï pels voltants de l’1 del migdia.

Les inscripcions cal fer-les a través de l’adreça de correu electrònic club@molamolaclub.com, que també actua com a eina per a la sol·licitud d’informació juntament amb el número de telèfon 646962052.